HB MEDIVA- luxus naozaj pre každého

Milé naše klientky, ďakujeme vám za každé jedno odporúčanie, ste úžasné a neskutočne nás teší, že sa vám u nás páči a že ste spokojné s estetickými i kozmetickými službami.

Často sa ale stretávame s vašimi prekvapenými výrazmi... Keď dávate do porovnania vizuálnu stránku našich priestorov s cenami za ošetrenie, zvyknete podotknúť, že ste očakávali oveľa vyššie ceny za ošetrenia. Ale aj v luxusných priestoroch sa dajú poskytovať kvalitné služby za rozumné ceny.

Je pravda, že majitelia pracovali dlhé roky v estetickej medicíne, absolvovali množstvo rôznych zahraničných vzdelávacích kongresov a snažili sa vybudovať top miesto zdravia, oddychu a krásy. Snažili sa zároveň vytvoriť miesto, kde bude široké portfólio služieb v rôznych cenových kategóriách, aby mal na výber skutočne každý klient. V ponuke máme od mechanických ošetrení, cez prístrojové ošetrenia až po estetické úkony a ceny za ošetrenia sa pohybujú od 30eur vyššie.

Kozmetických salónov všade naokolo je naozaj niekoľko. Len máloktorý z nich však ponúkne to, čo nájdete v HB MEDIVA. Sme certifikovaní odborníci, ktorí sa vo svojom odbore neustále vzdelávajú. Pracujeme nielen s kvalitnou kozmetikou (ktorú je možné si u nás zakúpiť alebo objednať cez náš e-shop), ale aj s vybavením renomovaných značiek a vysoko kvalitnými prístrojmi. Používame rokmi overené techniky, ktoré neustále dopĺňame o celý rad nových prístupov v starostlivosti o pleť a telo. Spolupracujeme s tímom lekárov z celého Slovenska, konzultujeme, navzájom si pomáhame, školíme sa.

Postaráme sa o vás v krásnych priestoroch medicínsko-kozmetického centra HB MEDIVA v DetveJ Oddýchnuť si k nám môžu prísť aj vaši blízki, darujte im krásu pomocou darčekových poukážok. Veľmi sa na vás tešíme!