Naša jarná ponuka

Aj naša pleť potrebuje jarný detox …

a v čase nosenia rúšok to platí dvojnásobne. Ako dať iskru do tváre po zimných mesiacoch a aké ošetrenia sú pre našu pleť na jar prospešné? Po zimných mesiacoch je zvyčajne naša pleť mdlá, unavená s “našedlým” tónom, často zanedbaná a dehydrovaná.

Ako prvé ošetrenie  by sme odporučili HYDRATING THERAPY - hydratačné ošetrenie s úžasnou relaxačnou masážou dekoltu, krku a tváre. Pri tomto ošetrení sa maximálne venujeme hĺbkovej hydratácii pleti.

Keďže o našu pleť je potrebné sa starať pravidelne, navrhneme klientke plán ošetrení pleti , podľa toho, čo jej pleť potrebuje, čo chceme riešiť a aký efekt chceme dosiahnuť.

Ďalšie ošetrenie, ktoré by sme radi vyzdvihli je jedinečný detoxikačný a zároveň liftingový V CARBON SYSTÉM prvý protivráskový peeling s aktívnym karbónom. V Carbon je zostavený z dvoch produktov, ktoré umožňujú stredný alebo výrazný peelingový efekt podľa typu a stavu pleti.  Viaczložkový V-Carbon film je obohatený o kyseliny rastlinného pôvodu a antioxidačné zložky. Kombinácia kyselín rozžiari a zregeneruje pleť, aktívny karbón vyčistí a detoxikuje pleť. V-Carbon Spray má okamžitý liftingový efekt vďaka mikronizovaným hexapeptidom.

Z estetických zákrokov doporučujeme REŠTART PLETI SKINBOOSTER - PROPHILO

REVOLUČNÁ BIOREMODELACIA POKOŽKY – NEINVAZÍVNY LIFTING PROPHILO
· inovatívna bioremodelačná technika zlepšenia kvality kože

· Efektívna, rýchla a bezpečná forma omladenia

· Okamžitý efekt plnej a omladenej pleti

· Prevencia starnutia – stimuluje tvorbu kolagénu, elastínu a obnovuje hladinu kyseliny hyalurónovej

· Časovo nenáročné ošetrenie – je možné absolvovať aj počas obedňajšej prestávky

· Opakovateľná, sezónne neobmedzená procedúra · víťaz Aesthetics Awards 2022 v kategórii INJEKČNÝ PRODUKT ROKA 2022 v Spojenom kráľovstve Veľkej Británie a Seve

 

KRASNE A OMLADENE RUKY sú súčasťou celku vašej prirodzenej krásy ..

RADIESSE patrí medzi stimulačné výplňové materiály, ktorých efektom je  neokolagenéza. Sú vhodné na ošetrenie hlbokých vrások a omladenie pokožky na rukách, krku a dekolte. Radiesse je prvá FDA a CE certifikovaná výplň vrások na báze CaHA. Jednou aplikáciou dosahujeme dvojitý účinok – okamžité doplnenie chýbajúceho objemu a zároveň postupnú stimuláciu produkcie vlastného kolagénu. Efekt pretrváva až do 2 rokov.