Výplň pier

CHCETE MAŤ KRÁSNE PERY ?
,, Ak chcete mať krásne pery, hovorte iba láskavé slová.“ — Audrey Hepburn
Citát je neskutočne krásny a výstižný , ale vy aj tak túžite po plnších perách ktoré Vám príroda nedopriala? My Vám radi Vaše želanie splníme spolu našimi lekármi Mudr. Editkou Kováčovou a MUDr. Alenkou Mensikovou. Vopred si prekonzultujete metódy zväčšenia pier a následne môžete absolvovať aplikáciu kyseliny hyaluronovej .
Predstavujem možné metódy výplní pier :
RUSSIAN LIPS - nová najžiadanejšia technika na zväčšenie pier .
Technika je unikátna formou vpichov, ich diferencovanou orientáciou, a tiež veľmi opatrným vrstvením výplňového materiálu. Pery sú prirodzené, výplň je rozložená pravidelne a pery sú nádherne symetrické a krásne vytvarované.
• jeden z najžiadanejších trendov v estetickej medicíne
• špeciálna technika modelácie pier pomocou kyseliny hyalurónovej, pri ktorej sa kladie dôraz na vertikálne zdvihnutie hornej červene pier a jej kontúrovanie do tvaru srdiečka
• okamžitý výsledok v podobe zvodných a sviežich pier
VOLUMIZÁCIA PIER
Predovšetkým úzke pery treba postupne volumizovať. Na kontúrovanie pier a volumizáciu kyselinou HA nie sú všeobecné vzorce, dôležitý je zmysel pre detail, estetické cítenie a správny výber kyseliny hyalurónovej.
HYDRATÁCIA PIER
Hydratácia pier a výplň pier sú dve odlišné veci. Ak máte suché, popraskané pery, problém je v nedostatočnej hydratácii. Pleť stráca pružnosť, pery červeň a nastáva suchosť. Vieme tomu napomôcť aplikáciou najjemnejšej kyseliny, ktorá je hydrofilná a pery vypne, preto vyzerajú hydratovanejšie. Hydratáciou sa označuje dodanie objemu popadnutým perám, ktoré vekom strácajú pružnosť a objem, ale klientky si neželajú zväčšenie, len antiageing, prípadne pozdvihnutie kontúry v dôsledku fajčiarskych vrások.
konzultácie a termíny k našim lekárom si rezervujte : 0911/ 896777 alebo 0917/ 615100