Celulitída

Celulitída je často označovaná ako „prekliatie žien“. Pomarančová koža, jamky, mäkká, hrboľatá. Aj to sú prívlastky týkajúceho sa tohto problému. Nevyzerá dobre, preto sa jej snažia ženy zbaviť všemožnými spôsobmi.


 „Celulitída nie je v skutočnosti problém tuku, ale týka sa kože. Nemá nič spoločné s tým, koľko vážite alebo koľko kilogramov stratíte,“ upozornil dermatológ Howard Murad, MD pre portál Lifegooroo.com.



Ako sa celulitída prejavuje nebudeme popisovať, nakoľko je kopec informácií na web-e.
Najdôležitejšie je ako vyriešiť tento problém a zmierniť ba aj odstrániť ju.


Najdôležitejšie je rozprúdiť lymfu. Lymfatický systém je lymfatické sústava, ktorá z tela odvádza toxíny. Ak lymfa nefunguje ako má, prejavuje sa celulitídou, akné, zavodňovaním, oslabenou imunitou, v horších prípadoch nádorovým ochorením. Lymfu rozprúdite svížným krokom (prechádzky v tempe) s kombináciou masáži problematických oblastí na tele- madero-masáž.


Ale najlepším riešením je ošetrenie prístrojom UNISON.

Výsledkom pôsobenia UNISON je redukcia nepekných jamiek na koži, celkové zlepšenie vzhľadu pokožky a úbytok objemu problémových partií.


Unikátna kombinácia dvoch overených a účinných technológií robí z UNISON ošetrenia prvý a jediný prístroj, ktorý odstraňuje všetkých 5 hlavných príčin celulitídy naraz:

  • Zväčšené tukové bunky
  • Poškodené kolagénové vlákna
  • Strata kožnej elasticity
  • Zhoršená cirkulácia
  • Akumulácia metabolického odpadu
Viac infomárcii nájdete na stránke UNISON.
A práve teraz sme pre Vás pripravili ošetrenie za zaujímavé ceny.