GOURI omladzuje našu pokožku prostredníctvom kolagenézy na celej tvári.

ABSOLÚTNA NOVINKA v omladzovaní pokožky na tvári.

Je to produkt, ktorý prirodzene obnovuje regeneráciu kolagénu vo Vašej koži. Prirodzená produkcia kolagénu je znížená v dôsledku starnutia pokožky.

Kolagén je najvýdatnejším proteínom v tele, ktorý sa nachádza v ľudských a zvieracích tkanivách, svaloch, kostiach, krvných cievach a tráviacich orgánoch a tvorí 30% telesného a 70% kožného proteínu.
Množstvo kolagénu sa zmenšuje okolo 25. roku života, v 80-ke ho má človek štyrikrát menej. To spôsobuje ochabnutú pokožku a vrásky.

Pokožka ochabuje vplyvom

  • starnutia,
  • slnečného žiarenia,
  • nedostatkom spánku
  • či živín.

Mnoho ľudí sa to snaží riešiť rôznymi krémami či pleťovými mliekami. Neuvedomujú si však, že ich zložky neprenikajú do najspodnejších vrstiev pokožky. Najdôležitejším faktorom týchto kožných zmien je práve strata kolagénu, dôležitého proteínu, ktorý dodáva pokožke mladistvý a žiarivý vzhľad.

A práve nový produkt GOURI je prémiový kolagénový stimulátor, je to unikátna technológia, ktorá umožňuje regeneráciu prirodzeného kožného kolagénu bez použitia mikročastíc. Spája sa s  3D Matrixom pokožky a stimuluje fibroblasty, aby posilnili štruktúry v hlbokej dermis, čo spôsobuje spevnený, mladistvý vzhľad a liftingový efekt .


 
img-bna01png
img-bna02png

Gouri

Technológia solubilizovaného aktívneho a biologicky odbúrateľného polyméru s povoleným kolagénom.
Je to patentovaná technológia DEXLEVO, ktorá umožňuje regeneráciu prirodzeného kožného kolagénu a omladzuje vašu pokožku bez použitia mikročastíc. GOURI je 1. tekutý typ PCL (polykarprolaktón) podávaný injekčne. GOURI omladzuje našu pokožku prostredníctvom kolagenézy na celej tvári.

3 VLASTNOSTI CELKOVÉHO RIEŠENIA GOURI PROTI STARNUTIU:

    Distribúcia : GOURI prirodzene distribuje v koži a regeneruje kolagén na celej tvári.
    · Jednoduché použitie: GOURI sa aplikuje do  10 injekčných bodov na celú tvár
    · Prirodzené a udržateľné vylepšenia: GOURI obnovuje rýchlosť syntézy kolagénu, ktorá je
    znížená v dôsledku starnutia pokožky, omladzuje ju.

Je úplne odlišný od iných produktov s vysokým obsahom polymérov. Existujúce produkty nie sú úplne tekuté. Sú tvorené zmiešaním prášku z vysoko polymérneho materiálu (ako je PCL a PLLA) s tekutým fyziologickým roztokom alebo CMC gélom. V dôsledku toho sa nemôžu rozšíriť do celej tváre a majú vysoké riziko komplikácií. Pôsobia len na lokalizovanú časť. Okrem toho existuje riziko hyperkorekcie v prípadoch, keď sa vstrekne príliš veľa materiálu.



GOURI ako jediný plne tekutý typ PCL , šíri sa do celej tváre.

Na rozdiel od existujúcich výplní nemá GOURI žiadne mikročastice. Je homogénne rozpustený vo vode. GOURI sa aplikuje veľmi rovnomerne do dermálnej alebo subdermálnej vrstvy. GOURI, ako biologicky odbúrateľný polymér, sa prirodzene rozkladá v dôsledku hydrolýzy. V porovnaní s kyselinou hyalurónovou má dlhší omladzovací efekt.


Pre viac informácii nás kontaktujte: 0917 615 100 alebo 0911 896 777